Skip to main content

In onderstaand overzicht vindt u informatie over afgeronde congressen en bijeenkomsten waar DOEN werk van heeft gemaakt. Heeft u interesse om een congres of evenement te organiseren? Neemt u dan contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden met u. 

terugblik

Amyloïdose symposium 2023
Vrijdag 14 april 2023, 4de Multidisciplinaire Symposium Systemische Amyloïdose Hotel Utrecht, Van der Valk Systemische Amyloïdose is een complexe ziekte op meerdere gebiede…
2e Landelijke NIP Psychodiagnostiek congres

In opdracht van het Nederlands Instituut voor Psychologen organiseerden wij op 21 maart 2024 het 2e Landelijke NIP Psychodiagnostiek congres in het Safari Meeting Centre, Burgers’ Zoo in Arnhem.
Een mooi programma met interessante keynotes en maar liefst 7 verschillende inspiratiesessies.
Ruim 400 psychologen, GZ-, K&J- en klinisch psychologen, psychotherapeuten, psychodiagnostisch medewerkers, gedragswetenschappers en psychiaters ontmoetten elkaar. Tussen de presentaties door was er tijd voor ontmoeting en werd er volop genetwerkt en bijgepraat.


3e Hartfalen Symposium Midden-Nederland

Op dinsdag 10 oktober 2023 vond de 3e editie van het Hartfalen Symposium Midden-Nederland plaats in het Van der Valk Hotel Utrecht. Het symposium is het afgelopen jaar goed bezocht en met een 8,2 gewaardeerd.

2de Multidisciplinaire Benelux MGRS Workshop: van Eiwitpiek tot Kliniek

Donderdag 11 november & vrijdag 12 november 2021

Bij de diagnostiek en behandeling van MGRS (Monoclonal Gammopathy of Renal Significance) is een nauwe samenwerking tussen verschillende specialisten vereist. Na een succesvolle eerste editie in 2019 kwamen deze vakgebieden in 2021 opnieuw bij elkaar om een optimale omgeving te creëren voor interactie en bijscholing.

Voorafgaand aan de MGRS workshop werd het 3de Symposium Systemische Amyloïdose georganiseerd.

De organisatiecommissie,

Dr. Alferso Abrahams, internist-nefroloog, UMC Utrecht
Dr. Tri Nguyen, patholoog, UMC Utrecht