Skip to main content

DOEN congressen en evenementen werkt samen met diverse medisch specialisten om fysieke en online bijscholingen aan te bieden. Wilt u nadere informatie ontvangen over een van de bijeenkomsten òf rechtstreeks contact met een van de bedrijven die deze bijscholingen mogelijk maken? Stuur dan een mail aan info@doen-congressen.nl

congressen

DOEN weet wat er allemaal bij een congres komt kijken. Tijdens een persoonlijke kennismaking met u bespreken wij uw wensen en adviseert DOEN over de vorm. De afspraken worden in een duidelijk plan, inclusief begroting, aan u voorgelegd.

Wat kunnen wij voor u DOEN?

  • Advies: uw plannen en wensen bespreken wij met elkaar en worden vertaald naar een passend programma voor uw congresdag(en)
  • Locatie: advies, planning & inrichting van de locatie, meedenken en coördineren catering, audiovisuele ondersteuning
  • Uitnodiging: coördineren productie en verzending
  • Sprekers en dagvoorzitter(s) informeren over programma en hun rol
  • Sponsoren: afspraken maken en contact houden over praktische details
  • Deelnemersregistratie en -secretariaat: inschrijving deelnemers (incl. betaling en automatische ontvangst factuur) via website DOEN, deelnemersbevestiging, badges, secretariaat
  • Congres: coördinatie van de totale uitvoering op locatie, vast aanspreekpunt, ontvangst/begeleiding sprekers, deelnemers, gasten en inrichting informatiemarkt, evt. met ondersteuning door hostesses

Een draaiboek op de congresdag zorgt voor een soepel en helder verloop van het programma, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud van uw programma en het contact met uw gasten.

“persoonlijke organisatie van uw zakelijk evenement”

teambuilding en workshops

Een motivatiebijeenkomst met uw teamleden in een ‘hutje op de hei’, een kick-off meeting voor uw personeel of een sessie met het MT om de koers te bepalen die uw bedrijf de komende jaren wil varen. DOEN helpt u graag op weg met de organisatie van ook dit soort (meerdaagse) bijeenkomsten.

Naast het vinden van de geschikte locatie, adviseer ik u ook graag over een inspirerende, ontspannende of juist sportieve break gedurende uw programma; een goede manier om even de gedachten te verzetten om daarna weer fris door te gaan.