Skip to main content

DOEN congressen en evenementen werkt samen met diverse medisch specialisten om fysieke en online bijscholingen aan te bieden. Wilt u nadere informatie ontvangen over een van de bijeenkomsten òf rechtstreeks contact met een van de bedrijven die deze bijscholingen mogelijk maken? Stuur dan een mail aan info@doen-congressen.nl

samenwerking


Relaties over samenwerken met DOEN

 • Jolanda Jansen
  Adviseur Communicatie, Nederlands Instituut van Psychologen

  “Astrid heeft ons Carrière Event uitstekend georganiseerd. De samenwerking verliep heel prettig en alles was tot in de puntjes geregeld. De deelnemers zijn echt in de watten gelegd en waardeerden het congres met een 8,5! We hebben samen een topevent neergezet waar we met trots op terugkijken.”

 • Dr. Sabine Meijvis
  Internist-nefroloog, UMC Utrecht
  “Astrid is een zeer professionele en toegewijde organisator. Ze nam mij alle organisatorische zaken uit handen en vergat geen enkel details tijdens de 1e nascholingscursus Casuïstiek in de nefrologie ‘Nier op Schier’; een 3 daagse nascholing voor nefrologen op Schiermonnikoog. Hierdoor kon ik mij volledig richten op de inhoud van h et congres en het contact met de deelnemers. Daarnaast is Astrid een gezellig persoon om mee samen te werken. Ik vraag haar zeker volgend jaar weer!”
 • Dr. Tri Nguyen
  Patholoog, UMC Utrecht

  “Als afdelingen Pathologie en Nefrologie van het UMC Utrecht hebben we DOEN congressen en evenementen ingeschakeld om voor de eerste keer een tweedaagse cursus/workshop te organiseren die bedoeld is voor immunologen, nefrologen, pathologen en hematologen uit Nederland en België. Vanaf het allereerste moment dat wij Astrid hebben benaderd met onze ideeën voor deze cursus, heeft zij ons alle zorg uit handen genomen. We hebben geen moment getwijfeld om DOEN direct weer in te schakelen bij de organisatie van deze cursus voor volgend jaar.”

 • Willem van der Wolk
  Programmasecretaris, VSNU Lerarenagenda
  “Het is een genoegen met Astrid samen te werken. Voor de tweede keer heeft DOEN een conferentie voor ons georganiseerd; ditmaal de VSNU conferentie voor academisch opgeleide docenten. Alles prima geregeld, goede afsraken met elkaar gemaakt. De organisatie door DOEN heeft ons als organisatoren de ruimte gegeven ons helemaal met de inhoud bezig te houden.”

  DOEN werkt samen met o.a.