DOEN congressen en evenementen werkt samen met o.a. :

 Met de volgende partijen samen geeft DOEN uw bijeenkomst vorm:

Relaties over samenwerken met DOEN

Astrid heeft ons Carrière Event uitstekend georganiseerd. De samenwerking verliep heel prettig en alles was tot in de puntjes geregeld. De deelnemers zijn echt in de watten gelegd en waardeerden het congres met een 8,5! We hebben samen een topevent neergezet waar we met trots op terugkijken.
21 september 2019 

Jolanda Jansen

Adviseur Communicatie, Nederlands Instituut van Psychologen

Astrid is een zeer professionele en toegewijde organisator. Ze nam mij alle organisatorische zaken uit handen en vergat geen enkel details tijdens de 1e nascholingscursus Casuïstiek in de nefrologie ‘Nier op Schier’; een 3 daagse nascholing voor nefrologen op Schiermonnikoog. Hierdoor kon ik mij volledig richten op de inhoud van h et congres en het contact met de deelnemers.
Daarnaast is Astrid een gezellig persoon om mee samen te werken. Ik vraag haar zeker volgend jaar weer!
juni 2019

Dr. Sabine Meijvis

internist-nefroloog, UMC Utrecht

Als afdelingen Pathologie en Nefrologie van het UMC Utrecht hebben we DOEN congressen en evenementen ingeschakeld om voor de eerste keer een tweedaagse cursus/workshop te organiseren die bedoeld is voor immunologen, nefrologen, pathologen en hematologen uit Nederland en België. Vanaf het allereerste moment dat wij Astrid hebben benaderd met onze ideeën voor deze cursus, heeft zij ons alle zorg uit handen genomen. Astrid heeft voor ons niet alleen een toplocatie gevonden, maar verder ook de inschrijvingen geregeld, de accreditaties van de diverse vakverenigingen aangevraagd, het programma uitgewerkt, de aankondigingen verspreid, de communicatie met alle deelnemers en sprekers verzorgd, als contactpersoon met de sponsor gefungeerd en tijdens de cursus zelf als gastvrouw en belangrijk aanspreekpunt opgetreden. Na afloop van de cursus heeft zij de evaluatieformulieren uitgewerkt en terugkoppeling gegeven aan de deelnemers en sprekers. Wij hebben het contact met DOEN als zeer prettig ervaren, waarbij niet alleen de  professionele benadering, maar ook de persoonlijke aandacht  van grote waarde is gebleken. Mede dankzij DOEN was de cursus een groot succes (het gemiddelde cijfer van de deelnemers voor de organisatie van deze cursus was een 9,1) en we hebben geen moment getwijfeld om DOEN direct weer in te schakelen bij de organisatie van deze cursus voor volgend jaar.
april 2019

Dr. Tri Nguyen

patholoog, UMC Utrecht

Het is een genoegen met Astrid samen te werken. Voor de tweede keer heeft DOEN een conferentie voor ons georganiseerd; ditmaal de VSNU conferentie voor academisch opgeleide docenten. Alles prima geregeld, goede afsraken met elkaar gemaakt. De organisatie door DOEN heeft ons als organisatoren de ruimte gegeven ons helemaal met de inhoud bezig te houden.
december 2017

Willem van der Wolk

Programmasecretaris , VSNU Lerarenagenda

DOEN congressen en evenementen
Astrid Potjes
‘s-Hertogenbosch | Breukelen
06 25025898
info@doen-congressen.nl