Skip to main content

ONLINE Symposium Amyloïdose 2020

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

ONLINE EVENT

 2de Multidisciplinaire Symposium Systemische Amyloïdose:
hoe gaat dat in de praktijk?

Donderdag 12 november 2020

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het Online 2de Multidisciplinaire Symposium Systemische Amyloïdose: hoe gaat dat in de praktijk?

Er zijn verschillende typen systemische amyloïdose, zoals AA, AL en ATTR amyloïdose. Dit zijn fascinerende ziektebeelden die zich op veel verschillende manieren en in verschillende orgaansystemen kunnen presenteren. Het is daardoor niet gemakkelijk om deze ziekten tijdig te herkennen. Tijdige herkenning is wél belangrijk omdat behandeling mogelijk is. En tijdige behandeling kan de prognose van uw patiënten sterk verbeteren.

Met dit symposium willen wij alle betrokken doelgroepen bij elkaar brengen om praktische handvatten te bieden en de laatste ontwikkelingen op het gebied van systemische amyloïdose te bespreken. Voor de onderwerpen en een overzicht van de sprekers uit Nederland en België, klikt u hier.

Graag tot 12 november a.s. online !

De organisatiecommissie,

Prof.dr. Monique Minnema, internist-hematoloog, UMC Utrecht
Dr. Hans Nienhuis, internist-allergoloog/immunoloog, UMC Groningen
Prof.dr. Maarten van den Berg, cardioloog, UMC Groningen
Dr. Alferso Abrahams, internist-nefroloog, UMC Utrecht

 

U kunt het Amyloïdose symposium online bijwonen

Datum : donderdag 12 november 2020, van 09.30-15.00 uur
Locatie : uitgezonden vanuit InnStyle, Herenweg 55, 3602 AN Maarssen.
Doelgroep : hematologen, cardiologen, nefrologen, immunologen, klinisch genetici en chemici, neurologen, laboratoriumspecialisten, MDL-artsen, reumatologen, pathologen, nucleair geneeskundigen, radiologen, oogartsen in Nederland en België en artsen in opleiding voor een van deze specialismen
Accreditatie :

geaccrediteerd door NVVC, NVVP en NVKC (5 punten), NIV en NVR (4 punten).
Wij vragen van u een actieve bijdrage tijdens de zgn. ‘polls’ aan het begin en einde van iedere voordracht; u wordt gevraagd te reageren of stemmen.  Op deze manier is zichtbaar dat u daadwerkelijk actief deze bijscholing volgt en kan accreditatie toegekend worden.

Inschrijfgeld : online Amyloïdose Symposium € 100,- 
Programma :

programma online Amyloïdose Symposium

Informatie : via doen-congressen.nl, Astrid den Boer.
U ontvangt één dag voor het symposium een unieke inloglink om het programma bij te wonen. Deze link is alleen door u te gebruiken en is niet te delen met anderen; zodra u deelt, vervalt uw link.  
Inschrijven :

via onderstaande knop ‘kaart reserveren’ voor online aanwezigheid tijdens het Amyloïdose Symposium. Na inschrijving betaalt u via iDEAL of overboeking. U ontvangt uw factuur op het door u opgegeven e-mailadres.

 

Kaart reserveren

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]