HYBRIDE EVENT: u kunt deze bijeenkomst fysiek of online bijwonen

2de Multidisciplinaire Symposium Systemische Amyloïdose:
hoe gaat dat in de praktijk?

Donderdag 12 november 2020

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het 2de Multidisciplinaire Symposium Systemische Amyloïdose: hoe gaat dat in de praktijk?

Er zijn verschillende typen systemische amyloïdose, zoals AA, AL en ATTR amyloïdose. Dit zijn fascinerende ziektebeelden die zich op veel verschillende manieren en in verschillende orgaansystemen kunnen presenteren. Het is daardoor niet gemakkelijk om deze ziekten tijdig te herkennen. Tijdige herkenning is wél belangrijk omdat behandeling mogelijk is. En tijdige behandeling kan de prognose van uw patiënten sterk verbeteren.

Met dit interactieve symposium willen wij alle betrokken doelgroepen bij elkaar brengen om praktische handvatten te bieden en de laatste ontwikkelingen op het gebied van systemische amyloïdose te bespreken. Voor de onderwerpen en een overzicht van de sprekers uit Nederland en België, klikt u hier.

AL amyloïdose is een belangrijke entiteit binnen het spectrum van de Monoclonal Gammopathy of Renal Significance (MGRS). Daarom wordt aansluitend aan dit symposium de MGRS Workshop georganiseerd. Bent u geïnteresseerd tevens de MGRS Workshop bij te wonen, dan kunt u voor beide bijeenkomsten inschrijven tegen gereduceerd tarief. De MGRS Workshop wordt alleen als fysieke samenkomst georganiseerd en is vooralsnog niet online te volgen.

Graag tot 12 november a.s. in Maarssen!

De organisatiecommissie,

Prof.dr. Monique Minnema, internist-hematoloog, UMC Utrecht
Dr. Hans Nienhuis, internist-allergoloog/immunoloog, UMC Groningen
Prof.dr. Maarten van den Berg, cardioloog, UMC Groningen
Dr. Alferso Abrahams, internist-nefroloog, UMC Utrecht

 

HYBRIDE EVENT: u kunt het Amyloïdose symposium fysiek of online bijwonen.
De MGRS Workshop wordt georganiseerd als fysieke bijeenkomst en is niet online te volgen.

Datum : donderdag 12 november 2020, van 09.15-16.00 uur
Locatie :

InnStyle, locatie 1.0 Herenweg 55, 3602 AN Maarssen. 
InnStyle ontvangt haar gasten volgens de gedrags- & hygiëneregels naar aanleiding van de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en naar het advies van diverse brancheorganisaties. 

Doelgroep : hematologen, cardiologen, nefrologen, immunologen, klinisch genetici en chemici, neurologen, laboratoriumspecialisten, MDL-artsen, reumatologen, pathologen, nucleair geneeskundigen, radiologen, oogartsen in Nederland en België en artsen in opleiding voor een van deze specialismen
Accreditatie : is aangevraagd bij NIV, NVMDL
geaccrediteerd door NVVC, NVVP en NVKC (5 punten), NVR (4 punten)
Inschrijfgeld :

– Amyloïdose Symposium, fysiek aanwezig € 140,-
– Amyloïdose Symposium, online € 100,-.  Stuur een e-mail naar [email protected] 
  om aan te melden.
Amyloïdose Symposium (online of fysiek) én MGRS Workshop (alleen fysiek): € 260,- incl. overnachting. Voor het programma van de MGRS Workshop bij Van der Valk Utrecht, klikt u hier

Folder : Uitnodigingsfolder Amyloïdose Symposium
Informatie : via doen-congressen.nl, Astrid den Boer.
Voor het programma van het Amyloïdose Symposium klikt u hier
Inschrijven :

via onderstaande knop ‘kaart reserveren’ voor fysieke aanwezigheid tijdens het Amyloïdose Symposium.  Wilt u online aanwezig zijn, stuur dan een email naar [email protected]

Na inschrijving betaalt u via iDEAL of overboeking. U ontvangt uw factuur op het door u opgegeven e-mailadres.

 

Kaart reserveren