Skip to main content

In onderstaande agenda vindt u informatie en mogelijkheden tot deelname aan congressen die DOEN congressen en evenementen de komende maanden organiseert.
Heeft u vragen of bent u op zoek naar mogelijkheden om zelf een congres te organiseren, neem dan contact met ons op.

agenda

01 oktober 2024

7e Limburgs Hartfalen Symposium

Op dinsdag 1 oktober 2024 vindt het 7e Limburgs Hartfalen Symposium plaats in het Van der Valk Hotel Stein-Urmond. 
De innovatie binnen hartfalen gaat razendsnel, met nieuwe richtlijnen, nieuwe wetenschappelijke inzichten en meerdere behandelopties.

Onder leiding van prof. dr. H.P. Brunner-La Rocca en dr. A.M.W. van Stipdonk presenteren collega’s uit de regio een onderwerp aan de hand van een interactieve casus over ‘een gedecompenseerde patiënt met nieuw HFrEF’.

10 oktober 2024

2e Cardiovasculair Update Symposium Zuidwest-Nederland

Op donderdag 10 oktober a.s. vindt het 2e Cardiovasculair Update Symposium Zuidwest-Nederland plaats in het Van der Valk Hotel Ridderkerk.
Onder voorzitterschap van dr. M. Castro Cabezas praten 6 collega’s (cardiologen en een internist-nefroloog) u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cardiovasculair risicomanagement. Een interactieve avond met een gevarieerd programma.
Stuur een email naar 
secretariaat@doen-congressen.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden van het definitieve programma en de mogelijkheid tot inschrijving. 

05
maart 2025

5e Multidisciplinaire Symposium Systemische Amyloïdose

Op 6 maart 2024 organiseren wij de 5e editie van het amyloïdose symposium in hotel Van der Valk Hotel Utrecht. Naast twee keynote sprekers hebben we wederom een vooraanstaande internationale expert uitgenodigd.
Daarnaast organiseren we 2 verdiepende rondes waarin u kunt kiezen uit 5 verschillende sessies. Wij laten in iedere sessie twee specialisten aan het woord die hun aanpak bespreken aan de hand van casus. Laagdrempelig en interactief, waarbij u uitgenodigd wordt een casus uit uw praktijk in te dienen.
Stuur een email naar secretariaat@doen-congressen.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden van het definitieve programma.

14 t/m 16
mei
2025

5e Nascholingscursus Casuïstiek in de nefrologie bij de volwassen populatie ‘Nier op Schier’

Van 14 t/m 16 mei 2025 vindt 5e editie van dit jaarlijks terugkerende symposium plaats.
Eind 2024 zal het programma voor de jubileum editie van deze cursus bekend zijn. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het programma en een bericht ontvangen wanneer de inschrijving opent?
Stuur een email naar secretariaat@doen-congressen.nl
Er is een beperkt aantal deelnemers; in 2024 was er een wachtlijst voor deze cursus.

2024