Skip to main content

Inschrijfvoorwaarden nefrologie 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Inschrijfvoorwaarden Casuïstiek in de nefrologie bij de volwassen populatie ‘Nier op Schier’

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na betaling van de factuur is uw inschrijving definitief.

Bij annulering tot 7 april 2023 wordt het inschrijfgeld minus € 50,- administratiekosten gerestitueerd. U mag een collega in uw plaats laten deelnemen.
Bij annulering na 7 april 2023 vindt geen restitutie plaats.

De inschrijfkosten zijn voor het nascholingsprogramma, bestaande uit:
de groepsbootovertocht van Lauwersoog naar Schiermonnikoog op woensdagavond 18.30 uur en retour op vrijdag om 16.30 uur (gaat u op een ander moment dan woensdag met de groep mee naar Schiermonnikoog, dan zijn de bootkosten voor eigen rekening), diner op woensdag en donderdag, overnachting op woensdag en donderdag (incl. ontbijt), lunches op donderdag en vrijdag plus koffie en thee tijdens de pauzemomenten.

Drankjes en hapjes buiten de programmapauzes zijn voor eigen rekening. Parkeerkosten in Lauwersoog zijn ook voor eigen rekening.

Voor het privacybeleid verwijzen wij u naar doen-congressen.nl/contact

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]